Mesin Jeblugan Tipe Dijupuk Trolly

Rodha angin Mesin Blast Type Shot Blast (disesuaikan) lan Trolly Type Shot Blast Machine dipasang lan mudhun ing kamar pasir lan njupuk kamar blasting, lan ngolah loro-lorone lempengan baja sekaligus.
View as  
 
 1 
{Tembung kunci} digawe ing China, Qingdao Gendger Machinery Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} ing China. Yen sampeyan pengin tuku lan ngatur produk, ayo hubungi kita. Sajrone pirang-pirang taun, {tembung kunci} wis didol ing saindenging jagad lan entuk pujian saka para pelanggan.