Profil Perusahaan

Wiwit taun 2007, kita kerja keras kanggo adol mahcine blasting shot ing pasar lokal lan jaban rangkah. Ing 2015, kita duwe pabrikan sing apik banget dadi mitra, saiki kita terus ngrancang, produksi lan layanan kanthi stabil lan dawa. Mesin blasting shot shot wis disedhiyakake kanggo para pelanggan, lan layanan tahan lama.
Jagad iki ganti kanthi cepet, wong sing ana gandhengane luwih cedhak tinimbang sadurunge, perdagangan online saya saya akeh. Kita nyedhiyakake perusahaan perdagangan kanggo pasar internasional ing wektu khusus, kanggo mbantu sampeyan milih mesin blastimg sing cocog, kaya sing saiki sampeyan tingali, sampeyan wis ndeleng produk lan skenario produksi, minangka unik kaya proyek sampeyan, tindakake kabeh. Iki profesional lan kita bakal milih pilihan blaster shot kanggo sampeyan, bakal cocog karo sarat sampeyan.
Kualitas kasebut adhedhasar telung puluh wolu pekerja teknis lan limang desainer teknis lan peralatan pangolahan lengkap. Ketik â € œprocessing equipmentâ € kanggo ndeleng kapasitas pamrosesan kita, tanpa kualitas dhuwur. Bahan baku lan suku cadang akeh minangka perlindungan kanggo ngirim ing wektu lan sawise layanan.
Kaya sing sampeyan ngerteni, mesin blasting shot kanggo industri perawatan logam, sawetara wong ngarani peralatan finish blast, mesin pagawean logam, utawa mesin abrator, peralatan blast wheelâ € ¦Kayane, proyek logam apa wae sing bisa ditindakake. Kaya pemeran, tugas pencet, proyek pelapisan, elektroplate, struktur las, proksimasi, pelat baja lan pipa baja, silinder lsp.
Sajrone limang taun kepungkur, kita ngekspor mesin menyang Amerika Utara, Rusia, Arab Saudi, Malaysia lan Indonesia lsp. Negara lan wilayah. Ing taun 2020, orbit saka pasar jaban rangkah kaping pindho tinimbang sadurunge.

Mesin pilihan piye? Apa pitulung kita? Kaping pisanan sampeyan kudu menehi katrangan babagan katrangan babagan proyek sampeyan, kalebu proses produktif, mula banjur menehi saran sing luwih cepet. Sajrone proses kerja, kita bakal nyuplai gambar lan audio produksi supaya sampeyan bisa nuduhake mesin sing saya gedhe. Kita duwe akeh alat ganti, bisa dideleng ing â € œSPARE PARTSâ €, saéngga ganti wektu. Lan ana pitakon sing bisa dijawab kanthi online sing tepat wektu.