Mesin Jeblugan Tipe Dijupuk Big Hook
  • Air ProMesin Jeblugan Tipe Dijupuk Big Hook
  • Air ProMesin Jeblugan Tipe Dijupuk Big Hook
  • Air ProMesin Jeblugan Tipe Dijupuk Big Hook
  • Air ProMesin Jeblugan Tipe Dijupuk Big Hook

Mesin Jeblugan Tipe Dijupuk Big Hook

Seri GND-CH minangka Mesin Blast Shot Type Blast Shot sing disesuaikan kanggo workpiece gedhe, ngrancang miturut syarat sing dibutuhake. Peralatan Mesin Big Blast Shot Blast Shot cocog kanggo bahan kerja sing ukurane ukurane lan bobote gedhe, siji per sekaligus.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Jeblugan Tipe Dijupuk Big Hook


Seri GND-CH minangka mesin jeblugan ditembak kait kanggo bahan kerja sing akeh, ngrancang miturut syarat sing dibutuhake. Peralatan blasting shot hook amba pas kanggo bahan kerja sing ukurane ukurane lan bobote gedhe, siji per sekaligus.
Dibandhingake karo mesin blasting shot type liyane, mesin jeblugan shot hook hook khusus duwe kaluwihan penting yaiku benda kerja muter sajrone proses perawatan, saengga bisa njupuk blasting sampurna 360 ° Mesthine sawetara pelanggan pengin peralatan blasting tipe tabel sing diputar, nanging permukaan kontak ing antarane worpiece lan meja ora bakal diobati, sampeyan butuh blaster pasir manual kanggo ngatasi wilayah kasebut. Dadi kanggo efisiensi lan biaya, luwih becik sampeyan milih sampeyan kanggo milih mesin blasting shot hook.
Quatity lan sudut instalasi blastwheels miturut ukuran workpiece, desain kita mesthekake yen kabeh workpiece kudu ana ing area blasting.
Blastwheels duwe loro gaya nyopir, sing siji yaiku motor sing nyambung karo majelis blastwheel langsung, sing liyane yaiku motor sing nyambung menyang blastwheel nganggo sabuk. Biasa motor listrik gedhe kaya luwih saka 11kw nggunakake nyopir sabuk. Langsung utawa nyopir sabuk, gumantung saka apa sing sampeyan njaluk.
Dhuwur umume mesin jeblugan ditembak jinis pancing amba iku dhuwur amarga kerjane ukuran gedhe, mula sampeyan kudu nggawe jugangan yen prelu.
Cukup critakake rincian kerjane kaya dawa, jembaré, dhuwure lan bobote, luwih becik nuduhake sawetara tatanan karya. Data kasebut minangka kunci kanggo ngrancang peralatan blasting shot hook sing cocog kanggo sampeyan.


MODEL GND-CH1T GND-CH2T GND-CH3T GND-CH4T
KABEH KABEH 1000kgs 2000kgs 3000kgs 4000Kgs

Panas Tags: Mesin Jeblugan Ditembak Jenis Pancing Besar, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Tuku, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.