Sabuk Baja Tump Tipe Ditembak Blasting
  • Air ProSabuk Baja Tump Tipe Ditembak Blasting
  • Air ProSabuk Baja Tump Tipe Ditembak Blasting
  • Air ProSabuk Baja Tump Tipe Ditembak Blasting

Sabuk Baja Tump Tipe Ditembak Blasting

Sabuk Baja Tipping Type Shot Blasting cocog kanggo bahan kerja kurang saka 30kg / pc, kanggo nyingkirake wedhi casting utawa kulit oksida kaya potongan cor, potongan palsu, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sabuk Baja Tump Tipe Ditembak Blasting


Mesin blasting jinis drum cocok kanggo bahan kerja kurang saka 30kg / pc, kanggo nyingkirake wedhi utawa kulit oksida kaya potongan cor, potongan palsu, lsp.
Yen workpice duwe selvedge kasar, utawa sawetara wedhi utawa kulit oksida ing irisan, mula abrator jinis drum iki bisa dipilih.
Kanggo nglindhungi bahan kerjane, mesin shotblasting jinis drum duwe piring karet ing tembok drum. Uga nggunakake piring baja kanggo sawetara pelanggan sing duwe output dhuwur.
Mesin blasting shot tipe drum seri GND-D duwe kolektor debu jinis tas, ngganti pemisah siklon, efek dedusting bisa nganti 99%.



PARAMETER
MODEL: GND-D100
GND-D130


ITEM GND-D100 GND-D130
diameteripun drum Ø1000mm Ø1300mm
kapasitas mbukak 300kg 600kg
Maks. Bobot saben workpiece 15kg 30kg
produktivitas 600-1500kg / jam 2500-3500kg / jam
kacepetan drum 3r / min 2,5r / min
dedusting aliran udara 2000m³ / h 2800m³ / h
efek dedusting 99% 99%

Panas Tags: Sabuk Baja Tipping Type Shot Blasting, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Tuku, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.