Mesin Sabuk Dijupuk Jinis Sabuk Karet
  • Air ProMesin Sabuk Dijupuk Jinis Sabuk Karet
  • Air ProMesin Sabuk Dijupuk Jinis Sabuk Karet
  • Air ProMesin Sabuk Dijupuk Jinis Sabuk Karet

Mesin Sabuk Dijupuk Jinis Sabuk Karet

Mesin ledakan jinis sabuk karet GND-RT600 yaiku blaster sing populer, wis digunakake ing pirang-pirang negara. Iku banget irit lan praktis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Sabuk Dijupuk Jinis Sabuk Karet


Mesin ledakan jinis sabuk karet GND-RT600 yaiku blaster sing populer, wis digunakake ing pirang-pirang negara. Iku banget irit lan praktis.
Apa bahan kerja sing cocog kanggo blaster belt rubber? Bobot potongan ora luwih saka 15kgs, tumbling tripping, dudu lembaran, ora ana teknologi tajam lan dana utawa penempaan. Sabuk karet nglindhungi bahan kerjane kanthi apik. Yen workpiece sampeyan duwe permukaan sing alus kayata bahan tembaga lan aluminik lan liya-liyane, sabuk karet jinis blaster shot shot paling apik.
Sabuk karet duwe tendon lan bolongan, tendon nggawe tripping luwih apik. Kanggo sawetara pelanggan sing ora seneng tendon, kita nggawe sabuk permukaan sing rata. Bolongan kanggo mili abrasif, diameter bolongan yaiku Ø8mm utawa Ø6mm, sampeyan bisa milih miturut abrasif.
Sabuk karet mesin jeblugan jinis mesin blasting duwe blastwheel, motor nyopir langsung, duwe tenaga sing kuat, lan efisiensi tinggi.
Pengumpul debu gaya tas kanggo peralatan blast shot tipe tumble, kapasitas redust bisa nganti 95%. Ganti tas gampang, lan regane murah.

PARAMETER
MODEL: GND-RT200




kapasitas produksi 200kg / jam
blastwheel Jumlah mesin blasting shot 1pc
kekuwatan
7.5kw
kolektor bledug bagstyel kanthong kanthong 20 pcs
kapasitas aliran udara 2200m3 / h
total daya 12.67kw



Panas Tags: Sabuk Karet Tuck Type Shot Blast Machine, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Tuku, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.