Sabuk Karet Tuck Shot Blast Machine
  • Air ProSabuk Karet Tuck Shot Blast Machine
  • Air ProSabuk Karet Tuck Shot Blast Machine
  • Air ProSabuk Karet Tuck Shot Blast Machine

Sabuk Karet Tuck Shot Blast Machine

Rubber Belt Tumble Shot Blast Machine duwe meja puteran ing kabinet, lan siji blastwheel ing ndhuwur kabinet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sabuk Karet Tuck Shot Blast Machine

Mesin blasting shot type tipe puteran GND-T900 duwe siji tabel puteran ing kabinet, lan siji blastwheel ing ndhuwur kabinet. Dhiameter meja yaiku Ø900mm. Sampeyan bisa nyelehake workpiece cilik utawa gedhe sekaligus, lan macem-macem bentuk.

Meja blaster duwe lawang, dudu lawang dobel, struktur iki ukurane luwih cilik, yen diameter meja ukurane luwih gedhe saka Ø1000mm, kita bakal ngrancang lawang dobel lan lawange ana cambered, mula butuh ruang kerja luwih akeh.
Materail ing meja yaiku materail wesi tahan resisten, mula umure umure dawa. Lan meja digawe saka pirang-pirang piring resisten, piring kasebut dipecah, mula pangowahane mung sederhana.
Kanggo pirang-pirang karya cilik sing ora bisa ditabrak, peralatan mejet jeblugan tabel sing muter iki cocog banget kanggo dheweke.

PARAMETER
MOTEL: GND-T900




kabinet gaya muter nyopir sabuk
tenaga motor rotasi 0,75kw
meja rotasi materi nganggo wesi cor resisting
Maks. Ngemot 300kg
diameteripun ¦900mm
blastwheel struktur sambungan langsung
jumlahe 1pc
kekuwatan 7.5kw
kolektor bledug jinis tas aliran hawa 2200m³ / h
daya blower 2.2kw
daya motor sing kedher 0,37kw

Panas Tags: Sabuk Karet Tuck Shot Blast Machine, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Tuku, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.