Warta Industri

Apa Mesin Blasting Shot?

2021-01-15

Mesin Shot blasting minangka peralatan tertutup sing dirancang kanggo blasting kasar kanggo ngresiki lan nyiyapake logam, watu lan permukaan liyane. Iki minangka mesin kanggo peening shot, reresik bagean logam kayata forging, casting casting, permukaan baja, struktur logam abot, komponen logam karat lsp. Mesin blasting shot nggunakake media blast ing bagean logam ing ruangan tertutup kanggo ngilangi karat, las slag lan mudhun, nggawe seragam, mengkilap lan ningkatake kualitas bahan kimia anti karat. Produsen Mesin Blasting Shot ing Pune, Mumbai, Hyderabad, Faridabad, Punjab, Jalandhar, Jamshedpur, Jabalpur, Bangalore, Coimbatore, Chennai, India nawakake mesin blasting grit baja kanthi macem-macem ukuran lan kapasitas kanthi kapasitas muatan paling 80kgs.

Mesin blasting shot duwe ruangan sing ditutup kanggo nembak lan tujuan blasting lan duwe rodha kosong sing terus muter kanthi kacepetan sing dhuwur banget, media bledosan kayata tembakan baja, grit baja utawa gunting kawat ing bagian logam kanggo tujuan ngrampungake permukaan. Kapasitas saben rodha gundhul udakara 60 kg saben menit nganti 1200kg / menit.

Mesin blasting shot uga duwe sistem koleksi bledug kanggo nyegah partikel cilik, kontaminan, partikel bledug lsp saka uwal saka mesin menyang sekitar. Kolektor bledug sing ana gandhengane karo Shot Blasting Machine nyegah sampah saka abrasive uga nyegah lingkungan. Minangka pabrikan utama Shot Blasting Machine ing India, MGI pabrik mesin blasting shot murah sing bisa dipercaya lan ora ana bledug lan polusi.