Abrator Tipe Drum
  • Air ProAbrator Tipe Drum
  • Air ProAbrator Tipe Drum
  • Air ProAbrator Tipe Drum

Abrator Tipe Drum

Abrator Tipe Drum iki nduweni posisi dobel kaya gambar, nalika siji workpice dirawat, siji liyane siyap diluncurake, mula blaster meja duwe output dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Abrator Tipe Drum


Mesin blasting shot table tipe puteran iki nduweni posisi kaping pindho kaya gambar, nalika siji workpice dirawat, siji liyane siyap arep diluncurake, mula blaster meja duwe output dhuwur.
Meja puteran dobel dipasang ing lawang dobel, nalika lawang wis dibukak, posisi mbukak ora sithik, luwih gampang operasi.
Kita nggawe tabel diameter beda miturut syarat pelanggan, nanging diameter gedhe ora cocog karo blaster meja, paling apik ing Ø1000mm.
Pintu mbukak kanthi otomatis nganggo nyopir motor, operasi lancar.



PARAMETER
MODEL: GND-DT800


diameteripun Tabel ¦800mm
blastwheel kekuwatan 7.5kw
jumlahe 2 pcs
posisi rotasi jumlahe 2setel
daya motor 2 x 7,5kw
elevator kapasitas 15t / h
ngangkat kacepetan > 1.2m / s
kekuwatan 4.0KW
pamisah capactiry 15t / h
kacepetan udhara 4-5m / s
auger conveyor kapasitas 15t / h
kekuwatan 1.1KW
kasar loading kanggo pisanan 1000kg
diameteripun 0,3∼0.5mm
kolektor bledug jinis drum filter
kapasitas udhara 5000m³ / h
daya motor blower 4.0KW
total daya 25KW

Panas Tags: Abrator Tipe Drum, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Tuku, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.